4 maart 2020 260 woorden, 2 min. gelezen

Ontdek het begrip kunstmatige intelligentie met deze 10-jarige jongen

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
In de 7e aflevering van ‘De businesswereld met Pierre-Raffaele’ neemt Ségolène Martin, CEO van Kantify, de tijd om kunstmatige intelligentie uit te leggen aan de 10-jarige Pierre-Raffaele. Wat is kunstmatige intelligentie? Waar dient het voor? En belangrijker nog, is het […]

In de 7e aflevering van ‘De businesswereld met Pierre-Raffaele’ neemt Ségolène Martin, CEO van Kantify, de tijd om kunstmatige intelligentie uit te leggen aan de 10-jarige Pierre-Raffaele. Wat is kunstmatige intelligentie? Waar dient het voor? En belangrijker nog, is het noodzakelijk voor een bedrijf? Hieronder vindt u de 3 hoofdthema’s die in deze video aan bod komen.

Ségolène Martin legt helder uit wat kunstmatige intelligentie is en waarvoor het in het dagelijks leven kan worden gebruikt. Ze geeft Pierre-Raffaele enkele voorbeelden van toepassingen in het dagelijks leven, zoals objectherkenning en gezichtsherkenning.

Wat een eer om uitgenodigd te worden door Pierre-Raffaele. Grote professionaliteit, relevante vragen… Ik ben stomverbaasd!

Voor zij die nog altijd twijfelen…hier vindt u het bewijs dat het nooit te vroeg is om te beginnen! Doe zo voort, Pierre-Raffaele.


Ook het ondernemersaspect komt in deze video aan bod. Pierre-Raffaele vraagt zich af wat de impact is van kunstmatige intelligentie op bedrijven. Moeten ze artificiële intelligentie invoeren om succesvol te zijn?

Als u geïnteresseerd bent in dit thema, raden wij u aan om te luisteren naar de podcast die we samen met Ségolène hebben gemaakt. We hebben er dit onderwerp uitvoerig in besproken. In de podcast hebben we het met name over het mislukken van kunstmatige intelligentieprojecten in bedrijven en de oorzaken van deze mislukkingen.

Pierre-Raffaele et Ségolène Martin

Bekijk ook de eerste video-afleveringen van Pierre-Raffaele over marketing, innovatie, SEO, differentiatiestrategie, reclame en vrouwelijk ondernemerschap. En zoals Pierre-Raffaele zegt, als je deze video leuk vindt, zet dan een zeker Like en abonneer je op zijn videokanaal!Posted in Entrepreneuriat.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *