Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Dit kind legt u de sleutels voor een geslaagde SEO uit

Wat zijn de sleutels voor goede referenties op Google? Het gaat om de sleutel tot SEO (Search Engine Optimization), die ervoor zorgt dat uw website voldoet aan de vereisten van Google om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen.

In deze 3de aflevering van “De businesswereld met Pierre-Raffaele” verwelkomt onze sterpresentator deze week Christian Janfils voor een initiatie in SEO en om de lancering van de website van zijn toekomstige bedrijf voor te bereiden (dat is nog niet voor nu, maar het is nooit te vroeg om te leren). Christian geeft hem zijn 3 gouden regels om goede referenties te krijgen. U ontdekt ze in de video ?

 

We verwijzen u graag naar een aantal diepgaande artikelen die wij eerder over dit onderwerp hebben gepubliceerd:

Zoals u wellicht weet, zijn we meer dan 10 jaar geleden gestart met een SEO-strategie die zijn vruchten afwerpt. Op dit moment is onze website inderdaad een van de meest bezochte op het gebied van marketing en ondernemerschap. De productie van video’s en podcasts (Frans) draagt bij aan het versterken van onze reputatie en het aantrekken van nieuwe bezoekers die ons via verschillende formaten (audio, video) ontdekken. We produceren momenteel 3 videoseries die gebundeld zijn op ons YouTube-kanaal:

Tags: , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *