Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !
 • 75% des backlinks viennent des traductions [Etude]

  Ontdek in dit onderzoek of het nuttig is te investeren in het vertalen van uw inhoud om backlinks te krijgen. Op basis van een site met een Domain Ranking (DR) van 58 laten wij zien dat 3/4 van de links naar vertaalde pagina’s gaat en dat 72,7% van de backlinks in dezelfde taal is als de bronpagina.

 • Zo krijgen we 35% van onze backlinks

  In het artikel van vandaag presenteren we een exclusieve analyse van onze backlinks. We benadrukken het feit dat onze strategie, gebaseerd op het naar voren brengen van cijfers en statistieken, ons 35% van onze backlinks oplevert, zelfs tot 46% voor sites met een Domain Ranking boven 58.

 • Voedingsinnovatie neemt af (-12,7%): trends in 2024

  Het aantal innovaties in de voedingssector is in 2022 wereldwijd met 12,7% gedaald. In Frankrijk is de daling zelfs meer dan 20%. In dit artikel analyseren we de cijfers van 2022 en kijken we vooruit naar de voedselinnovatietrends voor 2024.

 • Een studie uit 2023 analyseert de effecten van automatische abonnementsverlenging. Klanten die dit vergeten, doen de verkoopopbrengsten stijgen met 14% tot ruim 200% te.

 • 92% van de Michelin-sterrenrestaurants vereisen een pre-autorisatie

  Restaurants die om een pre-autorisatie vragen is een gangbare praktijk geworden bij het maken van reserveringen. In het onderzoek dat we net hebben uitgevoerd, vroeg 92% van de restaurants met Michelinsterren hierom. We ontdekten ook dat de gevraagde bedragen sterk uiteenlopen, gemiddeld 60% van de prijs van het duurste menu. Ontdek alle resultaten in dit artikel, evenals de naam van het restaurant dat een vooruitbetaling van € 2.000 per klant vraagt.

 • Tips voor het voeren van een kwaliteitsgesprek

  In dit artikel krijgt u een aantal standaardzinnen om u te helpen slagen in elke fase van uw kwalitatieve interviews. Leer hoe u het ijs kunt breken door uw gesprekspartner te laten zien hoeveel u hem of haar waardeert, en hoe u effectief op zijn of haar antwoorden kunt reageren om meer diepgaande antwoorden te krijgen. Om uw interview met een goed gevoel af te sluiten, geven we u nog enkele originele methoden om aanvullende informatie te verkrijgen alvorens u vertrekt.

 • X / Kan Twitter het vertrouwen van adverteerders terugwinnen?

  De benoeming van Linda Yaccarino als hoofd van Twitter is een keerpunt, gesymboliseerd door de naamsverandering van het sociale netwerk (X). De prioriteit van de nieuwe CEO ligt erin het vertrouwen van adverteerders te herstellen. In Frankrijk heeft 63,5% van de adverteerders Twitter de rug toegekeerd en zijn de inkomsten met 80% gedaald.

 • Elektrische voertuigen: te veel variaties in de prijs van opladen

  Een onderzoek naar oplaadprijzen voor elektrische voertuigen met behulp van het Chargemap-platform toont onbegrijpelijke verschillen per operator en per land. We belichten verschillen van 1 tot 9, evenals factureringsmodellen die elektrisch rijden in 32,6% van de gevallen onrendabel maken in vergelijking met benzine.

 • Detailhandelaren geloven in de voordelen van digitale winkelinrichting

  Uit een in 2023 gepubliceerd onderzoek blijkt wat detailhandelaren verwachten van digitale apparaten in de winkel. Voor 89% van de retailers kan digitaal hun merkimago verbeteren. Maar zijn de verwachte voordelen van digitale apparaten in winkels bestand tegen een kritische analyse? Daarover leest u meer in dit artikel.

 • Boulebar: café-restaurant en kampioen in klantervaring

  Boulebar is een café-restaurant waar u ook petanque kunt spelen. De uitzonderlijke klantervaring trekt massa’s mensen aan. Boulebar heeft 9 vestigingen in Zweden en Denemarken en genereert een omzet van € 13,5 miljoen met 160 werknemers. Een model voor klantervaring dat we in dit artikel in detail gaan analyseren.

10 artikelen meer laden