Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Kerstvitrines: partnerschap tussen Vuitton en Jeff Koons

Als je van luxe houdt, heeft u waarschijnlijk al gehoord over de nieuwste limited edition handtassen gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons (we schreven er zelfs een artikel dat u hier kunt vinden).

Om deze tassen te promoten breidt de samenwerking zich nu ook uit tot de uitstalramen van de Vuitton -winkels zelf. Ontdek deze kunstwerken (letterlijk) in onderstaande foto’s die deze week werden genomen in Bond Street in Londen. De producten van Jeff Koons zijn nu geïntegreerd in een compleet verkoopconcept, dat verder gaat dan het gewone decor van handtassen eenvoudige. De uitstalramen van Vuitton zijn een op maat gemaakte etalage voor deze en geen andere producten. Als u goed kijkt, zult u merken dat de uitstalramen zelfs door de kunstenaar zijn gesigneerd, net als een echt kunstwerk. Dit is wellicht de eerste keer dat een etalage op zich al kunst is geworden en niet zomaar een gebruikelijke vorm van exploitatie en marketing.

Als u meer wilt weten over de vitrines van het merk Louis Vuitton, nodigen wij u uit om de artikelen (in het Frans) die wij over hen geschreven hebben te (her)lezen: La plus belle vitrine du monde, les vitrines Pingouins, …

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *