6 augustus 2018 530 woorden, 3 min. gelezen

IntoTheMinds breidt aanbod van marktonderzoek uit naar Frankrijk

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
We zijn blij te kunnen aankondigen dat we in juli een kantoor hebben geopend in Parijs om zo dichter bij onze Franse klanten te zijn. Ons kantoor ligt in het 9e arrondissement van Parijs (13-15 rue de Taitbout), op een […]

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we in juli een kantoor hebben geopend in Parijs om zo dichter bij onze Franse klanten te zijn. Ons kantoor ligt in het 9e arrondissement van Parijs (13-15 rue de Taitbout), op een steenworp van de Opera, waar het ons de mogelijkheid biedt om in Parijs klanten te verwelkomen, focusgroepen te leiden en individuele interviews uit te voeren als onderdeel van ons kwalitatief marktonderzoek.
Ons filiaal in Parijs biedt ons ook de mogelijkheid om de dynamiek van de Parijse detailhandel zo goed mogelijk te observeren. Zoals u weet, houden we de trends in de detailhandel over de hele wereld nauwlettend in de gaten. Daarom reizen we regelmatig naar Europese steden om de nieuwste innovaties in de detailhandel te analyseren, mensen te interviewen die hierover hebben nagedacht en al onze bevindingen op onze blog te documenteren (zie dit voorbeeld).

Het aanbod van marktonderzoek in Frankrijk zal hetzelfde zijn als in de rest van Europa: kwalitatieve technieken, kwantitatieve technieken, tevredenheidsenquêtes en voorspellende modellering van het consumentengedrag.
Bel ons (+33 1 88 32 73 44) voor meer informatie, stuur ons een e-mail (info@intotheminds.com) of neem contact met ons op via ons formulier. We reageren meestal binnen 60 minuten tijdens kantooruren. Voorbeeld.

Kwalitatief marktonderzoek

Zoals we in onze online marktonderzoeksgids uitleggen, begint goed marktonderzoek vaak met een goed uitgevoerde kwalitatieve fase. Dat is iets wat wij al onze klanten beloven.
Wij passen de meest rigoureuze methoden toe om objectieve, onbevooroordeelde resultaten te behalen. Wij sluiten geen compromissen om de objectiviteit te garanderen en zijn een van de laatste marktonderzoeksbureaus die alles in eigen huis doet – er wordt niets uitbesteedt – inclusief volledige transcripties van interviews, handmatige codering en statistische analyse van co-gebeurtenissen.

Kwantitatieve onderzoeken

Kwantitatieve enquêtes helpen ons bij het valideren van nieuwe concepten, nieuwe bedrijfsmodellen, het bestuderen van prijspercepties of het testen van marktverwachtingen voor nieuwe producten of diensten. Wij kunnen werken met uw panels, de onze of die van derden die voor de gelegenheid zijn gehuurd. Alle landen in de wereld kunnen worden gedekt. We maken gebruik van professionele vertaaldiensten voor niet-Europese talen en vertalen altijd terug om de consistentie van het kwantitatieve meetinstrument te waarborgen.

Tevredenheidsonderzoeken

Wij helpen bedrijven bij het beoordelen van de klanttevredenheid. Wij hebben geen overeenkomsten met softwareleveranciers en zijn daarom vrij om de klanttevredenheid met de door de klant gewenste tools te meten. Wij bieden een bijzonder hoge toegevoegde waarde:

  • voor klanten die nog geen tevredenheidsmeetinstrument hebben (in dit geval zetten we alles op zijn plaats, van hefbomen voor tevredenheid/ontevredenheid tot de interpretatie van resultaten en de implementatie van het meetinstrument);
  • voor klanten die al resultaten hebben waar ze zin aan willen geven.

Gedragsmodellering en voorspellende analyse

Een deel van het IntoTheMinds-team is nu alleen nog betrokken bij massieve data-analyse (Big Data) en gedragsmodellering. Met andere woorden, we maken gebruik van de beschikbare gegevens om het gedrag van uw klanten te voorspellen en om u te vertellen welke factoren uiteindelijk uw omzet en winst het meest zullen beïnvloeden (inclusief het voorspellen van het aantal afvallers of “churn”). We hebben geen overeenkomsten met softwareleveranciers, verkopen geen oplossingen door en werken daarom vrij met geavanceerde tools zoals R, SAS en Tableau.Posted in Marketing.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *