14 augustus 2014 260 woorden, 2 min. gelezen

Een geslaagd marktonderzoek en opnieuw een winkel geopend in Brussel

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Na onze aankondiging van vorige week dat in Brussel een nieuwe winkel werd geopend dankzij een van onze marktonderzoeken, zijn we ditmaal trots om te kunnen aankondigen (weliswaar een beetje laat) dat weer een winkel (nu in de horecasector) door […]

Na onze aankondiging van vorige week dat in Brussel een nieuwe winkel werd geopend dankzij een van onze marktonderzoeken, zijn we ditmaal trots om te kunnen aankondigen (weliswaar een beetje laat) dat weer een winkel (nu in de horecasector) door een van onze klanten officieel werd geopend nabij de Europese commissie in Brussel.

Ethnik werd geopend door Steve Gravy in de Oudergemselaan 5 om tegemoet te komen aan de vraag van klanten die verse, smakelijke kant-en-klaar producten willen eten.

Wij hebben Steve gedurende het hele marktonderzoek begeleid. Hij leerde een analyse te maken van de concurrentie, de voetgangersstromen op potentiële locaties en beheerde alle operationele aspecten van het projrect. IntoTheMinds stelde Steve verscheidene locaties en een marketingconcept voor dat hem toeliet zijn project te voltooien en zich te differentiëren. Na enkele maanden intensieve vorming was Steve klaar om zich in het ondernemersavontuur te storten, een sprong in het onbekende voor iedereen die overgaat van het statuut van tewerkgestelde naar zelfstandige.

De samenwerking met Steve was een uitstekend voorbeeld van het uitgebreid gamma aan diensten die wij aanbieden aan projectleiders en toekomstige ondernemers (ongeacht in welke sector).

Marktonderzoek

Conceptontwikkeling (marketing, differentiatie)

– Ontwikkeling franchises

– Grafische identiteit

Zoektocht naar financiering

– Packaging

– Vestigingsonderzoek

– Inrichting verkooppung

– Productieselectie

– Tasting, benchmarking

– Keuze van uitrusting (kassa, …)

– Operationele procedures

Binnenkort publiceren we een interview met Steve over zijn ervaring als nieuwe ondernemer. Als u in tussentijd vragen hebt, twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit u te mogen helpen.



Posted in Entrepreneuriat.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *