Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

SIAL: het grootste voedselinnovatiesalon opent de deuren

Het is, zoals altijd om de 2 jaar, weer tijd om enkele dagen in Parijs door te brengen en er de laatste trends in de voedingsindustrie te onderzoeken. Geen betere plek daarvoor dan SIAL, het grootste salon in zijn soort, om onze kennis van de voedingsmiddelen- en drankenmarkt bij te werken. Deze beurs vindt om de 2 jaar plaats en brengt alle professionals van de sector uit de hele wereld samen. Om niets van onze ontdekkingen te missen, kunt u de komende weken onze publicaties op deze blog lezen en ons elke dag op onze Twitter-account volgen.

SIAL in enkele cijfers

SIAL biedt meer dan 7000 exposanten uit 109 landen in 8 beurshallen. Met dergelijke cijfers krijgt u ongetwijfeld een wereldwijde visie van de markt.

Enkele nieuwigheden om van nabij op te volgen

Dit jaar gaat onze aandacht in het bijzonder uit naar:

  • nieuwe producten en producten die geselecteerd zijn voor de SIAL-innovatieprijs
  • nieuwe verpakkingen (die zorgen voor mooie foto’s op deze blog en op sociale media)
  • nieuwe ingrediënten (voor het eerst wordt een hele zaal gewijd aan nieuwe ingrediënten onder het label “Alter’Native Food”)

Een plaats die zeer interessant belooft te worden, is het Future Lab, waar startups de kans krijgen hun nieuwe producten een hele dag lang voor te stellen en bezoekers te ontmoeten. Vanzelfsprekend zullen we daar wat tijd doorbrengen om ondernemers uit de agroalimentaire sector te ontmoeten.

Professionele beurzen: een geprivilegieerd terrein voor uw marktonderzoek

Het bezoeken van vakbeurzen zoals SIAL maakt integraal deel uit van de acties die bij de uitvoering van een marktonderzoek moeten gebeuren. Een volledig overzicht van een markt hebben is essentieel alvorens zich te lanceren. Beurzen zijn ongetwijfeld de beste manier om een dergelijk overzicht te krijgen tegen een lage prijs.

Als u wilt starten in de voedingsindustrie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren. Ook kunt terecht bij onze online handleiding voor het stapsgewijs uitvoeren van een marktonderzoek om een antwoord op uw eerste vragen te krijgen.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *