8 maart 2019 232 woorden, 1 min. gelezen

Audi e-tron: een testcircuit op de luchthaven van München

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
De nieuwe SUV van Audi, de e-tron, is een 100% elektrische wagen en dat is een primeur (er bestaat in dezelfde categorie ook een jaguar i-pace, die werd verkozen tot auto van het jaar 2019). Het merk met de 4 […]

De nieuwe SUV van Audi, de e-tron, is een 100% elektrische wagen en dat is een primeur (er bestaat in dezelfde categorie ook een jaguar i-pace, die werd verkozen tot auto van het jaar 2019). Het merk met de 4 ringen promootte zijn nieuwe voertuig op een spectaculaire manier op de luchthaven van München. Tijdens een zakenreis naar de hoofdstad van Beieren kon ik de tijdelijke installatie bewonderen op de binnenplaats buiten de luchthaventerminal.

Audi had voor zijn nieuwe SUV een soort circuit gebouwd, waarop potentiële klanten het voertuig in echte omstandigheden kunnen testen. Zoals u ziet op de foto’s hieronder, was er zelfs een kleine ‘heuvel’ om de klimcapaciteiten van de Audi e-tron te testen.

Behalve het circuit bood Audi de transitpassagiers ook de mogelijkheid om zich onder te dompelen in videogames en presenteerde het de conceptwagen die uiteindelijke leidde tot de Audi e-tron.

Het is onmogelijk te zeggen wat de return on investment is van een dergelijke operatie, maar het is waarschijnlijk dat de aandacht van de vele transitpassagiers getrokken werd en dat deze laatsten een aangename manier hebben doorgebracht om hun wachttijd op de luchthaven door te brengen. Als u een andere zeer slimme manier wilt ontdekken om auto’s te verkopen, lees dan ons artikel over Audi City, het stedelijk dealersconcept dat Audi in de grote steden heeft ontwikkeld en dat een zeer onderscheidende en zeer digitale klantervaring biedt.Posted in Innovatie, Innovation, Marketing.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *