29 oktober 2014 222 woorden, 1 min. gelezen

Terug van SIAL 2014: algmene indruk en foto’s

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Alvorens we gedetailleerde artikelen publiceren over  de nieuwe concepten en vernieuwende producten die we zagen op SIAL 2014 in Paris, vonden we het een goed idee om te beginnen met een algemeen overzicht. SIAL 2014 was eenvoudigweg nog veel grootser […]

Alvorens we gedetailleerde artikelen publiceren over  de nieuwe concepten en vernieuwende producten die we zagen op SIAL 2014 in Paris, vonden we het een goed idee om te beginnen met een algemeen overzicht.

SIAL 2014 was eenvoudigweg nog veel grootser dan in 2012. De organisatie was als vanouds uitstekend, het aantal stands gewoonweg ongelooflijk (het grootste gamma agroalimentaire producten ter wereld met zo’n 6000 exposanten), en je zag er de meest vernieuwende producten…alles was aanwezig om van deze 5 dagen een ontdekkingsweek te maken voor onze klanten en natuurlijk voor u, onze lezer.

Ongeveer 1000 producten werden aan een jury voorgelegd voor de wedstrijd SIAL Innovation en een heel groot aantal daarvan was te zien in een speciale ruimte aan de ingang van hal 6. Wij hebben er uren doorgebracht om er “rond te winkelen”, de voor ons veelbelovende producten te kiezen, om vervolgens naar elke stand te gaan om er de oprichters, de vernieuwers, de verkopers van deze producten te ontmoeten. We wilden natuurlijk meer over het product zelf weten, maar ook over de marketingstrategie van het merk, de onderneming, het business model en het ondernemingsavontuur. We kwamen terug met fantastische verhalen.

U vindt hieronder een selectie van foto’s die we namen. U zult binnen enkele dagen artikelen kunnen lezen over de markttendenzen en  in het bijzonder over sommige producten die ze illustreren.





Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *