Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Terug van SIAL 2014: algmene indruk en foto’s

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Alvorens we gedetailleerde artikelen publiceren over  de nieuwe concepten en vernieuwende producten die we zagen op SIAL 2014 in Paris, vonden we het een goed idee om te beginnen met een algemeen overzicht.

SIAL 2014 was eenvoudigweg nog veel grootser dan in 2012. De organisatie was als vanouds uitstekend, het aantal stands gewoonweg ongelooflijk (het grootste gamma agroalimentaire producten ter wereld met zo’n 6000 exposanten), en je zag er de meest vernieuwende producten…alles was aanwezig om van deze 5 dagen een ontdekkingsweek te maken voor onze klanten en natuurlijk voor u, onze lezer.

Ongeveer 1000 producten werden aan een jury voorgelegd voor de wedstrijd SIAL Innovation en een heel groot aantal daarvan was te zien in een speciale ruimte aan de ingang van hal 6. Wij hebben er uren doorgebracht om er “rond te winkelen”, de voor ons veelbelovende producten te kiezen, om vervolgens naar elke stand te gaan om er de oprichters, de vernieuwers, de verkopers van deze producten te ontmoeten. We wilden natuurlijk meer over het product zelf weten, maar ook over de marketingstrategie van het merk, de onderneming, het business model en het ondernemingsavontuur. We kwamen terug met fantastische verhalen.

U vindt hieronder een selectie van foto’s die we namen. U zult binnen enkele dagen artikelen kunnen lezen over de markttendenzen en  in het bijzonder over sommige producten die ze illustreren.

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *