27 november 2020 225 woorden, 1 min. gelezen

Jérôme Grimonpon, chocolatier, is als ondernemer niet de eerste de beste

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
In deze aflevering van “De zakenwereld in de ogen van Pierre-Raffaele” (Frans) ontvangt onze sterpresentator (10 jaar oud op het moment van de opnames) een uiterst getalenteerde chocolatier: Jérôme Grimonpon. Jérôme Grimonpon werd door Gault&Millau verkozen tot chocolatier van het […]

In deze aflevering van “De zakenwereld in de ogen van Pierre-Raffaele” (Frans) ontvangt onze sterpresentator (10 jaar oud op het moment van de opnames) een uiterst getalenteerde chocolatier: Jérôme Grimonpon.

Jérôme Grimonpon werd door Gault&Millau verkozen tot chocolatier van het jaar en zag daardoor zijn populariteit aanzienlijk toenemen. Hij is Fransman van geboorte en heeft van België zijn nieuwe thuis gemaakt. Gepassioneerd doet hij elke dag datgene waar hij van houdt en de tevredenheid van zijn klanten weerspiegelt zich in zijn werk. Ten tijde van het interview (februari 2020) was hij net verhuisd naar een grotere ruimte, zodat hij de groei van zijn bedrijf kon versnellen.

Pierre-Raffaele nodigde Jérôme Grimonpon uit te praten over hun gezamenlijke passie voor chocolade, maar ook over de ondernemerscarrière van Jérôme. Jérôme had het over zijn ambities als zaakvoerder; afgemeten ambities, want de link met het manuele werk blijft voor hem onmisbaar en hij geeft de voorkeur aan lokale groei.

We nodigen u uit om dit smakelijke interview te bekijken, dat aansluit op een podcast met Jérôme Grimonpon die we eerder publiceerden. Deze video maakt deel uit van een reeks over ambachtelijke beroepen met daarin interviews met San Hoon Degeimbre (chef van het restaurant L’Air du Temps, Franse video) en Philippe Rhéau (“Meilleur Ouvrier de France”).

Pierre-Raffaele Jérôme GrimonponPosted in Entrepreneuriat.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *