14 april 2023 836 woorden, 4 min. gelezen

Augmented reality: het voorbeeld van Ditar, een innovatieve speler in de brillenindustrie

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Maak kennis met Ditar (Engelse site) een revolutionaire speler in de brillenindustrie. Dit merk biedt zeer realistische 3D-montuurmodellen en een unieke consumentenervaring. Het optimale gebruik van technologie maakt het tot een voorbeeld van augmented reality in zijn sector! We bekijken […]

Maak kennis met Ditar (Engelse site) een revolutionaire speler in de brillenindustrie. Dit merk biedt zeer realistische 3D-montuurmodellen en een unieke consumentenervaring. Het optimale gebruik van technologie maakt het tot een voorbeeld van augmented reality in zijn sector! We bekijken eerste enkele belangrijke statistieken, waarna we zullen zien waarom de B2B-diensten van Ditar uiterst effectief zijn.

Neem contact met ons op om uw locatieonderzoek uit te voeren


Inhoud


5 belangrijke statistieken over de markt van augmented reality

  • In 2024 zullen er wereldwijd 1,7 miljard augmented reality-apparaten zijn, 850% meer dan in 2015.
  • De wereldwijde markt voor slimme brillen zal tegen 2030 12,76 miljard dollar waard zijn.
  • 70% van de technologen denkt dat de augmented reality-markt sterker zal zijn dan de virtual reality-markt.
  • 61% van de consumenten geeft de voorkeur aan retailers die augmented reality aanbieden boven retailers die dat niet doen.

De innovatie van Ditar: een voorbeeld van augmented reality

Onlangs hebben ons marktonderzoeksbureau IntoTheMinds en Ditar samen een uitgebreid marktonderzoek uitgevoerd. Als resultaat van deze diepgaande studie hebben wij nagedacht over de volgende strategische richtingen:

 

réalité augmentée exemple Ditar

Laat ons u in enkele woorden kennis laten maken met Ditar. Deze speler op het gebied van brillen verandert de gebruikerservaring voor brildrager. Het schudt de kaarten van klantervaring opnieuw, dankzij ongeëvenaarde spitstechnologie! Dit zijn de verschillende doelstellingen:

  1. De klanttevredenheid verbeteren
  2. De keuze van monturen en glazen voor eindgebruikers personaliseren
  3. B2B-klanten helpen hun conversiepercentage te verbeteren met een unieke technologiebijdrage
  4. Herdefiniëren van het merkimago van brillenontwerpers

Op het gebied van augmented reality is het voorbeeld van Ditar een toonbeeld van innovatie. Het merk werkt onvermoeibaar aan het verbeteren van de klantervaring.


Ditar: 4 hoogwaardige B2B-diensten

Ditar biedt zowel maatwerk als kant-en-klare oplossingen voor zijn B2B-klanten. Laten we ons vandaag richten op de maatwerkoplossingen van deze innovatieve speler op het gebied van brillen. Op het menu staan vandaag:

  • Virtueel passen van brillen
  • 3D-animatie
  • Ontwikkeling van mobiele toepassingen
  • Augmented reality-oplossingen

réalité augmentée exemple B2B 1

Virtueel passen van brillen

Dit is de klantervaring van de toekomst voor de optische industrie. Het “virtueel passen” zet consumenten aan om hun toekomstige monturen te testen dankzij digitale oplossingen. In de toekomst zullen we dus allemaal onze brillen passen via ons scherm!

Ditar betreedt deze innovatieve markt door zijn klanten web-based oplossingen aan te bieden. Bovendien maken haar oplossingen het aanmeten van brillen echter dan echt! De technologie is indrukwekkend nauwkeurig en onthutsend snel. Ten slotte wordt de personalisatie van de montuurkeuze bijna oneindig. Hiermee brengt Ditar klanttevredenheid naar nieuwe hoogten.


De digitale oplossingen van Ditar doorbreken de grens tussen het virtuele en het reële.



3D-animatie

Ten tweede is Ditar een specialist in 3D-animatieoplossingen. Het merk werkt namelijk met hoogopgeleide ontwerpers die zeer nauwkeurige modellen kunnen produceren. Hierdoor is het bedrijf in staat meer meeslepende ervaringen dan ooit tevoren te creëren.

Toch zijn er veel spelers in dit marktsegment. Hoe onderscheidt u zich van de massa? Ditar heeft het antwoord:

  • Het maken van deze digitale kaders zoveel mogelijk vereenvoudigen.
  • Maak het 3D-object vanuit het niets, zonder gebruik te maken van echte foto’s, zoals velen doen.

Dankzij dit verschil wordt de 3D-animatie vloeiender, zonder de kwaliteit van de beelden te beïnvloeden.



Ontwikkeling van mobiele toepassingen

Ten tweede is de expertise van Ditar niet beperkt tot het gebied van de optica. Het merk ziet namelijk verder en biedt zelfs diensten aan voor de ontwikkeling van mobiele applicaties. Daarbij aarzelt het bedrijf niet om zijn klanten alle nodige instrumenten aan te reiken om hen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Ditar is dus niet alleen een innovatieve speler in zijn sector, maar ook een structuur die hand in hand werkt met zijn medewerkers.

Uiteindelijk zijn deze mobiele oplossingen bedoeld om de bekendheid van de begunstigden te vergroten. Daarnaast is het doel niet alleen om meer prospects om te zetten in klanten, maar ook om de betrokkenheid van gebruikers te stimuleren. Hiervoor kunnen de klanten van Ditar rekenen op:

  • interactiviteit,
  • maatwerk,
  • maar ook de bruikbaarheid van deze digitale oplossingen.

Ditar streeft naar perfectie. Haar mobiele toepassingen zijn even ergonomisch als innovatief.



Augmented reality-oplossingen

Hoe kunnen we dit artikel afsluiten zonder het voorbeeld van augmented reality made in Ditar te noemen. Dit is de belangrijkste toegevoegde waarde van de consumentenervaring die het merk biedt. Om deze reden betreft haar nieuwste categorie van maatwerkoplossingen augmented reality. Het bedrijf wil de gebruikerservaring transformeren van een eenvoudige brilmontage tot een echte onderdompeling in de nieuwste technologie.

Net als de andere digitale oplossingen van Ditar zijn deze augmented reality-toepassingen even interactief als snel. Dat blijkt bovendien uit de verschillende applicatietesten (die wij zelf hebben kunnen testen): dit zijn de meest effectieve oplossingen op de markt!

Bronnen Ditar


Bronnen

  • Alsop, T. (2022). Global mobile augmented reality (AR) user devices 2019-2024. Statista.
  • Carter, R. (2022). Augmented Reality Statistics To Know In 2023. XR Today.
  • Threekit. (2023). 23 Augmented Reality Statistics You Should Know in 2023.


Posted in Innovation.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *