Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Winkels: zijn de etalages van Bergdorf Goodman in New York niet prachtig?

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Wat doet je als je net in New York bent aangekomen met een “jetlag”? Wel,  je wordt om 3:00 uur in de ochtend wakker en maakt een wandeling.

Dus als je net als ik gepassioneerd bent door winkels en marketing, is deze slapeloosheid ideaal om de mooiste etalages van de “Big Apple” te fotograferen (die om 4 uur ’s ochtends goed en wel in slaap is in tegenstelling tot de algemene overtuiging dat deze stad nooit slaapt).

Deze keer bracht mijn nachtwandeling me naar Central Park waar de beroemde winkel van Bergdorf Goodman ligt (op de hoek van de 5th Avenue en de 58th Street).

Dit warenhuis is een must voor liefhebbers van luxe, die geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends en hun ogen willen uitkijken naar mooie souvenirs. Om 4 uur in de ochtend is het natuurlijk onmogelijk om de winkel te bezoeken (tenzij je een rijke Saoedische prins bent), maar je zult in ieder geval de prachtige, enorm creatieve etalages kunnen bewonderen en foto’s kunnen maken in ideale omstandigheden (het is donker en de straten zijn verlaten).

 Ik wens u veel plezier met deze enkele foto’ s. Voel u vrij om hieronder uw mening te geven.

Tags:

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *