26 augustus 2013 217 woorden, 1 min. gelezen

Misschien wel de mooiste etalage ter wereld

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Luxemerken zijn altijd zeer innovatief als het erom gaat producten aan het grote publiek voor te stellen. Wij hadden het in dat verband eerder al over de creativiteit van Louis Vuitton, en het mooiste voorbeeld dat wij momenteel kunnen geven […]

Luxemerken zijn altijd zeer innovatief als het erom gaat producten aan het grote publiek voor te stellen. Wij hadden het in dat verband eerder al over de creativiteit van Louis Vuitton, en het mooiste voorbeeld dat wij momenteel kunnen geven zijn de etalages van zijn flagship store op de Champs Elysées.

Het is echter altijd druk op deze avenue, waardoor het bijna onmogelijk is om de ramen op fatsoenlijke uren te fotograferen zonder dat er een voetganger op de foto staat. Het weekend van de 15e augustus was het beste moment van het jaar om eindelijk deze foto’s te nemen, want alle Parijzenaars hadden de stad verlaten en de toeristen hadden er blijkbaar voor gekozen om laat op te blijven.

Dit is de dag die ik gekozen heb om te vereeuwigen wat, voor mij althans, de meest spectaculaire ramen zullen blijven die ik ooit heb gezien.

Deze etalages werden gemaakt voor de herfstcollectie 2013 en zijn geïnspireerd op de dinosaurussen in het Nationaal Natuurhistorisch Museum. En zoals alle vitrines hebben zij per definitie een beperkte levensduur. Het was dus dringend nodig een souvenir te bewaren.

Genoeg gepraat … bewonder de foto’s hieronder en bedenk dat spectaculaire etalages een integrerend deel kunnen worden van een marketingstrategie in het algemeen en van een klanttevredenheidsstrategie in het bijzonder.

 

 

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *