9 september 2016 152 woorden, 1 min. gelezen

Joe Sayegh opent zijn eerste winkel in Parijs

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Joe Sayegh (Frans) heeft zopas zijn winkel geopend in Parijs, 29 rue du Roi de Sicile. Het is de eerste winkel B2C van dit merk, dat lange tijd was voorbehouden aan architecten, designers en … heel rijke klanten. We konden een […]

Joe Sayegh (Frans) heeft zopas zijn winkel geopend in Parijs, 29 rue du Roi de Sicile. Het is de eerste winkel B2C van dit merk, dat lange tijd was voorbehouden aan architecten, designers en … heel rijke klanten.

We konden een bezoek aan de winkel niet weerstaan en maakten enkele foto’s van het interieur, want, onder ons gezegd, de decoratie is werkelijk spectaculair (zie foto’s hieronder).

Het centrale concept van de winkel zijn elementen uit natuurlijk materiaal (hout, steen, glas), wat de rode draad van het merk is. Bekijk bijvoorbeeld de majestueuze stam van teak in het midden van de winkel, de tafel van massief acaciahout of de reusachtige gedroogde planten die uit een « vintage » kruidentuin komen. Deze elementen maken de winkel uniek en creëren een mooie klantervaring.

Over klantervaring gesproken, de homogeniteit is een opmerkelijke eigenschap van deze winkel. Stoffen en kleuren zorgen voor een heel aangename esthetische omgeving.



Posted in Marketing.

Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *