Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Joe Sayegh opent zijn eerste winkel in Parijs

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Joe Sayegh (Frans) heeft zopas zijn winkel geopend in Parijs, 29 rue du Roi de Sicile. Het is de eerste winkel B2C van dit merk, dat lange tijd was voorbehouden aan architecten, designers en … heel rijke klanten.

We konden een bezoek aan de winkel niet weerstaan en maakten enkele foto’s van het interieur, want, onder ons gezegd, de decoratie is werkelijk spectaculair (zie foto’s hieronder).

Het centrale concept van de winkel zijn elementen uit natuurlijk materiaal (hout, steen, glas), wat de rode draad van het merk is. Bekijk bijvoorbeeld de majestueuze stam van teak in het midden van de winkel, de tafel van massief acaciahout of de reusachtige gedroogde planten die uit een « vintage » kruidentuin komen. Deze elementen maken de winkel uniek en creëren een mooie klantervaring.

Over klantervaring gesproken, de homogeniteit is een opmerkelijke eigenschap van deze winkel. Stoffen en kleuren zorgen voor een heel aangename esthetische omgeving.

Tags: , , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *