10 juni 2016 183 woorden, 1 min. gelezen

Eurovision Connect: mis deze geweldige trailer niet

Door Pierre-Nicolas Schwab Gepromoveerd in marketing, directeur van IntoTheMinds
Laten we de week afsluiten met wat grappige content, die een prijs ontving tijdens de laatste Eurovision Connect (Engels) conferentie. Deze conferentie wordt al 20 jaar lang georganiseerd onder de auspiciën van Eurovisie en brengt beroepsmensen van openbare omroepen uit […]

Laten we de week afsluiten met wat grappige content, die een prijs ontving tijdens de laatste Eurovision Connect (Engels) conferentie.

Deze conferentie wordt al 20 jaar lang georganiseerd onder de auspiciën van Eurovisie en brengt beroepsmensen van openbare omroepen uit heel Europa bijeen. Naast presentaties over de laatste nieuwigheden, innovatieve projecten en andere strategische initiatieven worden er ook prijzen (Engels) uitgereikt aan openbare zenders die het voorbije jaar de beste videocontent maakten.

Ik zou u graag de winnaar in de categorie “Beste promotie voor een radioprogramma” willen tonen. De 1ste prijs werd uitgereikt aan NRK, de Noorse openbare radio en televisie, voor een trailer voor een radioprogramma. Het is wellicht ok de duurste trailer ooit van NRK voor een radioprogramma. Deze parodie op Max Max Fury Road is het kijken meer dan waard.

U kunt zich afvragen waarom ik aan deze conferentie deelnam. Ik was uitgenodigd om er te spreken over Big Data en een analyse te maken over de transformatie die momenteel bij de RTBF (Frans) plaatsvindt.

Tijd voor wat ontspanning. Tenzij u Noors spreekt, vergeet niet de ondertiteling aan te zetten.





Plaats uw mening

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *