Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Waar komt NERF vandaan en waarom is het zo’n marketingsucces?

Heeft u nog nooit van NERF gehoord? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: of u heeft geen kinderen, of bent niet oud genoeg om met een pistool te spelen, of u bent te oud om nog te kunnen spelen. Want het lijkt erop dat zowat iedereen met NERF lijkt te spelen en voornamelijk de startups. Ga naar YouTube en overtuig uzelf. De NERF-gevechten in bedrijven zijn legio.

De NERF is een speelgoedpistool dat schuimkogels afschiet en dat jong en oud kan bekoren. Pierre-Raffaele is vanzelfsprekend een overtuigd liefhebber. Maar heeft u zich ooit afgevraagd waar de NERF vandaan komt? Het verhaal achter dit speelgoed is verbazingwekkend; het start bij een Amerikaanse uitvinder die ergens in 1969 een nieuw soort materiaal uitvond. De rest van het verhaal kunt u ontdekken u in de video 🙂

En om Pierre-Raffaele te citeren: als u deze video leuk vond, geef dan zeker een like en schrijf u in!

Klik hier om de andere video’s van Pierre-Raffaele te bekijken.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *