Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Vuitton opent pop-upwinkel in New York voor zijn Archlight-collectie

Vorige maand opende Vuitton een pop-upwinkel aan Greene Street in New York City om haar – uiteraard gelimiteerde – nieuwe collectie ultra-trendy sneakers te promoten.

De pop-upwinkel, die op 8 februari opende en op 10 maart 2018 zal sluiten, ligt op de hoek van Greene Street en Prince Street, twee van de meest trendy winkelstraten van New York.

De Vuitton pop-upwinkel is volledig gewijd aan de verkoop van Archlight sneakers, die met $1090 per paar de coolste en meest aantrekkelijke schoenen ter wereld moeten zijn. Verwacht maar dat u zal moeten aanschuiven en ervoor zal moeten vechten om een paar vast te krijgen; wie wil immers de kans missen om voor alle anderen een paar sneakers te hebben die er zo futuristisch uitzien (het oordeel of ze naast futuristisch en ultra cool ook mooi zijn laten we aan u over).

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *