Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Verkooptrends : start van een nieuwe conceptstore in Berlijn

Naar welk land moet je gaan als je de laatste trends in de verkoopsector wilt ontdekken, naar welke steden en welke wijken? In onze volgende artikelen leest u meer over de nieuwste trends die we voor u gingen bekijken in Berlijn, ongetwijfeld een van de meest populaire bestemmingen voor specialisten in retail marketing.

Het gebied rond de Rosa-Luxemburgstraβe in het bijzonder is rijk aan vele innovatieve winkels, conceptstores en wordt voortdurend vernieuwd. We hebben dit onderwerp eerder al besproken en er verschillende artikelen over gepubliceerd. Sommige winkelconcepten zijn er nog altijd (opmerkelijke winkels zoals Type en Hype, de tweede winkel van Paper en Tea of Zeit für Brot waarvan we de oprichter interviewden), andere hebben helaas hun deuren moeten sluiten (zoals het betreurde Twinkind dat we hier bespraken voor we de oprichter interviewden en helaas ook zijn faillissement moesten aankondigen).

In een van de straten van deze kleine wijk wordt een nieuwe winkel ontworpen. We kregen de kans om de ontstaansgeschiedenis van deze nieuwe commerciële ruimte aan de Münzstraβe 3 te zien en werden vriendelijk uitgenodigd om foto’s te nemen van de kunstenaar die er werkte.

We weten nog niet welke conceptstore er zich zal vestigen, maar het wordt zonder twijfel spectaculair en zeer trendy te oordelen naar de inspanningen die worden geleverd om de muren te versieren.

Als u geïnteresseerd bent in de laatste trends in de retailsector, vergeet dan niet een kijkje te nemen naar onze interactieve kaart van de meest innovatieve verkoopconcepten in Europa en wereldwijd.

Tags: , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *