Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Verkooptrends: New Era opent nieuwe winkel in Berlijn

De nieuwe winkel van New Era, op 12 juli geopend op de hoek van de Rochstraβe en de Münzstraβe in de iconische wijk Berlin Mitte, is de moeite waard om te bezoeken als u houdt van innovatieve verkoopconcepten en op zoek bent naar marketinginspiratie.
New Era was oorspronkelijk een familiebedrijf in Buffalo, NY, maar is vandaag de dag een internationaal merk dat zijn groei heeft gebaseerd op Amerikaanse sporten. Sommige New Era-winkels (zoals in Tokio, Japan) bieden een breed gamma van artikelen die veel verder gaan dan de petten die de bekendheid en het succes van New Era hebben opgebouwd.

De winkel die we in Berlijn bezochten draait bijna uitsluitend om petten (er zijn maar heel weinig andere producten). Het minimalistische verkooppunt is zeer goed ontworpen en ultra cool. Een vakkundige dosering van gedempt licht zorgt voor kleurcontrasten die de sterproducten van de winkel, de petten, op een heel heldere en aantrekkelijke manier naar voren brengen. Een perfecte uitstalling van de producten geeft een gevoel van homogeniteit en dat zet aan tot impulsaankopen (zie ons andere artikel over hoe u producten het beste kunt presenteren in de detailhandel).

De winkel biedt ook aan om producten te personaliseren en heeft een speciale hoek waar de klant vormen, materialen en kleuren kan kiezen. Een klein zeer goed doordacht formulier maakt het mogelijk om zeer gemakkelijk te starten met de realisatie van uw pet.

Uiteindelijk biedt de winkel van New Era die pas werd geopend in Berlijn een uitstekende klantervaring en is het erg moeilijk om naar buiten te gaan zonder iets te kopen (ik weet waarover ik spreek).

Als u meer marketinginspiratie nodig heeft, als u de laatste trends in de retail wilt begrijpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vergeet ook niet onze interactieve kaart van meest innovatieve conceptstores te bekijken.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *