Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Verkoopdesign: een mooie brillenwinkel in Paris

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Wij kijken graag naar het design van winkels (bekijk bijvoorbeeld het artikel dat we onlangs publiceerden over de opening van de winkel van Joe Sayegh) en vonden een winkel die een bezoek zeker waard was.

Parici is een opticien in 14 rue du Bourg Tibourg in Paris.

De winkel trok onze aandacht door de poppen in het uitstalraam waarvan de hoofdjes waren vervangen door lampen. Een originele manier om een vitrine te versieren en mensen aan te spreken. Het bracht ons ertoe de winkel binnen te gaan, wat bewijst dat het uitstalraam vaak het eerste marketinginstrument is van buurtwinkels. In de winkel stond een houten structuur die bijna de hele winkel inpalmde en zo de indruk van een winkel binnenin een winkel gaf. Die structuur dient niet alleen als decor, maar ook voor praktische redenen, wat ze laat toe brillen gemakkelijk op te hangen.

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *