Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Type Hype: koffiezaak en “conceptstore” onder één dak

Misschien herinnert u zich wel onze blog onlangs over Paper & Tea, een conceptstore in Berlijn die de verkoop van thee koppelde aan een passie voor mooi drukwerk. Vandaag bezoeken we Type Hype, een andere conceptstore in Berlijn waar de gemoedelijkheid van een koffie kan worden gekoppeld aan een tentoonstelling over grafische kunst.

Type Hype ligt in de Rosa Luxemburg Strasse (kortbij de Alexanderplatz), in een straat waar u verscheidene winkels vindt die de moeite waard zijn (werp een blik op onze googlekaart van bijzondere detailhandels). Het decor van Type Hype is uiterst interessant: rond een centraal eiland die als café dienst doet, ligt het decor van een drukkerij: vintage meubels, gespecialiseerde uitrusting, en vanzelfspreken speciale producten (hoesjes voor gsm’s, boekjes van het type Moleskine, zelfklevers, …) De ontwerpers hebben het oog voor detail uitgevoerd tot zelfs een Ipad geïntegreerd in een oude typograaf: wanneer vintage en moderniteit een goed huwelijk vormen.

In het geheel is de klantervaring zeer overtuigend en het design echt verbluffend. Als u de boetiek bezoekt, heeft u gemakkelijk een kwartier nodig om de verschillende producten te ontdekken, te voelen en te ruiken, terwijl u aan een – goede- koffie sipt.

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *