Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Tijdens Kerstmis gaat de Hermes-winkel in Londen in een baan rond de aarde

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Na mijn recente artikelen over de Londense winkels van Louis Vuitton en Sonia Rykiel dacht ik dat het een goed idee zou zijn om ook foto’s van de voor Kerstmis versierde Hermès-winkel (die ook op New Bond Street ligt) te plaatsen. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een inspiratiebron voor verkoopspecialisten die de creativiteit van Hermès tijdens het vakantieseizoen zeker zullen waarderen.

Dit jaareinde 2017 volgen etalage-scenaristen het thema van de verovering van de ruimte met een raket en astronautuitrusting. Die laatste was uitgerust met een camera en een televisie (in zwart-wit natuurlijk), wat ons herinnert aan wat de mensen op televisie zagen op 20 juli 1969 toen Amstrong voet op de maan zette.

 

 

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *