Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Tijdelijke winkel Citroën DS4 in Brussel: vervolg en einde

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

In een vorig artikel beloofde ik een bezoek te brengen aan de tijdelijke winkel Citroën DS4 in Brussel. Missie volbracht.

Het is dankzij de renovatie van een gebouw in de populaire toeristische wijk van de Zavel dat Jean-Luc Moerman zijn creativiteit de vrije loop liet in een uitgestrekt commercieel gebied aan de Regentlaan.

 

 

 

De oppervlakken (vloer en wanden) van de ruimte zijn door de schilder als steunpilaren gebruikt en een korte video toont de verschillende stadia van de transformatie.

Wanneer Citroën het pand verlaat, krijgt het pand naar zijn oorspronkelijke bestemming terug en wordt de renovatie voortgezet. Het werk van de kunstenaar zal niet verloren gaan, want net als de Berlijnse Muur, waarvan stukken als souvenir werden verkocht, kunnen geïnteresseerden stukken van dit werk verwerven.

Tags:

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *