Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Tijdelijke tentoonstelling Fred Le Chevalier in de Bon Marché

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

De Bon Marché (Frans) is een bekende plaats als referentiepunt voor de laatste mode- en designtrends. Een bezoekje is altijd de moeite waard voor diegenen hun kennis over marktonderzoek willen oefenen.

Onlangs konden wij er de tijdelijke installatie bewonderen van Fred Le Chevalier, een kunstenaar uit Parijs. De personages van papier, in zwart-wit geschilderd, van Le Chevalier sieren al sinds 2010 de Parijse muren. Zoals de opvallende toelichting in de winkel ons eraan herinnert, omschrijft Le Chevalier zichzelf als tekenaar, plakker en niet als straatkunstenaar. En zijn kunst is inderdaad ver verwijderd van de grafisten en de street art-beweging, en situeert zich eerder bij poëzie met een dosis surrealisme.

Deze installatie werd georganiseerd ter gelegenheid van de tentoonstelling “Paris!” (Frans) in samenwerking met La Grande Épicerie de Paris. Ze brengt hommage aan de “Made in Paris” via producten die u, onder meer, kunt vinden op de eerste verdieping van de winkel.

Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *