Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Superlove : een niet te missen conceptstore in Kopenhagen

Als u naar Kopenhagen reist, breng dan zeker een bezoek aan Superlove (Engels), een conceptstore op Nørregade nr. 45. Deze prachtige winkel met ouderwetse charme heeft een mezzanine in hout, die de winkel er “loft” en modern doet uitzien.

De zeer goed onderhouden winkel (zoals zo vaak in Denemarken) met veel aandacht voor details biedt vooral vrouwenkleding, maar ook van die typische onweerstaanbare Deense designvoorwerpen. Het is moeilijk weerstaan aan de levendige kleuren, het hout en de vormgeving… Ook voor mij. Het is gewoon onmogelijk om Superlove te verlaten zonder een kleinigheid (zie de foto’s hieronder en overtuig u zelf).

Vanuit verkoopoogpunt lijkt Superlove op het concept van Merci (Frans) in Parijs. Unieke voorwerpen, strenge selectie en mix van verschillende soorten, mooi interieur, veel voorwerpen; een marketingrecept dat succes lijkt op te leveren voor diegenen die het toepassen.

Tags: , , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *