Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Sony opent een pop-up store onder zee

Laten de we week eindigen met een echt wel opwindend initiatief van Sony.

U weet dat tijdelijke winkels vandaag de dag zeer in trek zijn en dat er iedere dag wel tientallen verschijnen over de hele wereld (u moet zeker eens een kijkje nemen op BestPopUpStores.com, waar u de allermooiste vindt). Hoe voor de duivel is het voor een merk dan nog mogelijk om zich te differentiëren tussen zoveel initiatieven?

Sony ontdekte het magische recept om toch nog op te vallen. Zij creëerden iets geheel onverwachts, iets ongelooflijks in de wereld van de detailhandel: een winkel onder zee. De Xperia Aquatech Store is een tijdelijk project in de Verenigde Arabische Emiraten. Naast een technisch hoogstandje omvat deze pop-up ook een precies marketingdoel, namelijk de waterdichtheid van de Xperia-smartphones aantonen. In een tijd waar Apple nog altijd niet daarvoor heeft gekozen, is dat misschien geen slecht idee.

Tags: , , , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *