Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Sony lanceert onderwater pop-up winkel

Laten we de week afsluiten met een boeiend initiatief van Sony.

U weet dat pop-upwinkels tegenwoordig erg trendy zijn. Elke dag gaan er tientallen open over de hele wereld (denkt u maar eens aan de mooiste op BestPopUpStores.com). Hoe is het in hemelsnaam nog mogelijk voor een merk om zich te onderscheiden met zoveel initiatieven?

Sony heeft het magische recept gevonden om op te vallen. Zij hebben iets onverwachts, ongelooflijks en volkomen nieuws in de winkelwereld tot stand gebracht: een onderwaterwinkel. De Xperia Aquatech Store is een kortstondig project in de Verenigde Arabische Emiraten. Achter het technische hoogstandje heeft dit pop-upproject ook een nauwgezet marketingdoel: de waterdichtheid van smartphones demonstreren.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *