Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Nieuwe dienstverlening voor de horecasector

Met bijna 50 voltooide projecten tijdens de voorbije jaren en, voor 2013 alleen, vijf projecten in de horecasector, zal IntoTheMinds de komende maanden een nieuw aanbod van dienstverlening ontwikkelen, dat enkel gericht is op hotels, restaurants en cafés.

Onze nieuwe dienstverlening op maat voor de horeca

Naast onze bestaande diensten voor begeleiding van projectleiders (waarbij ook de horeca) lanceren we twee aanvullende diensten:

  • De ontwikkeling van A tot A van het concept en de handelszaak: gaande van het kiezen van een geschikte locatie, het zoeken naar een bedrijf voor de inrichting, het drukwerk van de reclame en de ontwikkeling v an een unieke en differentiërende positie. U kunt rekenen op IntoTheMinds om u bij te staan in de realisatie van al uw stappen. U blijft echter de controle over UW project houden en kunt u zo concentreren op alle aspecten van de opening en het beheer van uw zaak.
  • Tot dusver boden wij onze klanten, zonder daar reclame voor te maken, onze expertise in de keuze van leveranciers en producten. Vanaf 2014 kan die dienstverlening afzonderlijk aangevraagd worden.

Advies bij de keuze van producten en leveranciers

Ieder jaar besteden wij heel wat tijd aan het bezoeken van professionele beurzen en het uittesten van innovaties die leveranciers vanover de hele wereld toezenden. We beschikken over een catalogus van unieke en gedifferentieerde producten voor de horeca, die meestal enkel op vertrouwelijke wijze buiten het land van oorsprong worden verdeeld. Of u nu een horeca-ondernemer bent in Frankrijk, België of Zwitserland,  laat ons weten wat u zoekt zodat wij u de producten kunnen voorstellen waarop uw zaak wacht.

Tags: , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *