Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Mysterie opgelost: zo werd deze foto genomen

Voor degenen onder u die graag wilden weten waar deze foto is gemaakt, hier het antwoord… Eigenlijk was het niet ik, maar een 3D-afbeelding.

De 3D-printtechnologie waarmee deze print werd gemaakt, is ontwikkeld door Twinkind, een in Berlijn gevestigde start-up die ik in april 2014 heb ontmoet en die me verbaasde.

De mannen van Twinkind kerels zijn ongelooflijk gepassioneerd over wat ze doen en het resultaat is gewoonweg geweldig. Nog nooit heb ik zo’n kwalitatieve 3D-printer gezien.

Over twee dagen publiceren we een interview met de oprichter van Twinkind. U leert alles over dit veelbelovende bedrijf, hoe het werd opgericht, de moeilijkheden die het ondervond en de plannen voor de toekomst. Bekijk ondertussen de foto’s hieronder om een idee te krijgen van het niveau van detail.

Deze opstart is een van de boeiendste die ik de afgelopen jaren heb ontmoet. Tot binnen twee dagen voor uw dagelijkse dosis ondernemersinspiratie…

Tags:

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *