Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Mysterie opgeklaard: ontdek hier hoe deze foto werd genomen

Voor diegenen die ongeduldig waren om te weten waar deze foto werd genomen, ziehier het antwoord.  Eigenlijk is het niet ik op de foto, maar een beeldje geprint in 3D.

De 3D-technologie die werd toegepast om dit beeldje te printen is ontwikkeld door Twinkind, een start-up in Berlijn, die ik in April laatstleden ontmoette en die me enorm verbaasde.

De mensen achter TwinKind zijn ongelooflijk gepassioneerd met wat ze doen en het resultaat is eenvoudigweg verbluffend. Ik had voorheen nooit zo’n kwalitatief hoogstaande 3D-printing gezien.

Binnen twee dagen publiceren we een interview met de oprichter van TwinKind. U komt alles te weten over deze veelbelovende onderneming, hoe ze werd opgericht, de moeilijkheden die ze ondervond en haar toekomstplannen. In afwachting kunt u de foto’s hieronder bewonderen, waarmee u een beeld krijgt van het niveau van detail.

Deze start-up is een van de meest opwindende die ik de laatste jaren ontmoette. Tot binnen twee dagen voor uw dagelijkse dosis ondernemingsgeest…

Tags:

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *