Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Moncler’s Christmas etalages in Soho.

 

We besluiten de week met enkele foto’s van de winteretalages bij de winkel van Moncler’s  in New York (90 Prince Street).

Moncler is één van mijn favoriete merken. Het werd nadat Remo Ruffini het kocht in 2003 volledig vernieuwd en wordt nu beschouwd als een luxemerk.

De uitstalramen stralen hetzelfde niveau van verfijning en elegantie uit als andere actoren in het luxesegment. Denk bijvoorbeeld aan wat Louis Vuitton, Van Cleef en vele andere merken met dezelfde positionering doen.

U merkt dat het uitstalraam tegenwoordig, behalve het product zelf, ook de positionering van een merk, zelfs van haar fabrieksmerk weergeeft.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *