Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Marktonderzoek: een nieuwe winkel in Brussel geopend dankzij IntoTheMinds

We zijn verheugd te mogen aankondigen dat een van onze klanten eindelijk de perfecte locatie heeft gevonden voor de opening van haar winkel over creatieve vrijetijsbesteding in Brussel.

 L’Atelier de Myna opende op 8 maart 2014 in  de Meyerbeerstraat 144 in Brussel (Ukkel) in een ruimte van 400m² met een grote parking.

IntoTheMinds hielp de twee ondernemers met de realisatie van hun marktonderzoek, de identificatie van de sleutelfactoren voor succes en de keuze van differentiatie die goed ligt bij de klanten. Dankzij de resultaten van het marktonderzoek hebben we samen een solide zakenplan (businessplan) en een gedegen financieel plan kunnen opstellen, dat de banken kon overtuigen. Via een concurrentie-analyse (uitgevoerd via « niet-participatieve » observaties,  meting van de klantenstroom en kwalitatief onderhoud) konden alle cijfers van het financieel plan onderbouwd worden en werd het plan geloofwaardig.

Wij wensen Myriam en Nathalie, de twee oprichters van  L’Atelier de Myna, veel geluk in hun ondernemersavontuur en bedanken hen voor hun vertrouwen in onze diensten voor begeleiding.

 

Tags: , , , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *