Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Marketingconcept: in deze bar worden cocktails door robots gemaakt

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Las Vegas is een paradijs voor marketeers en degenen die marketingtrends volgen. Niet alleen is de stad gastheer van een groot aantal belangrijke shows (zoals de CES of de NAB), maar het is ook de stad van de overbodige en gekste marketingconcepten.

Wat ik vorige maand zag, is nog niet zo gek. Maak kennis met Tipsy Robot in het winkelcentrum op de Strip.

Het principe van deze bar is eenvoudig: uw cocktail wordt niet gemaakt door een mens (een “mixoloog”). Het zijn twee robots die de ingrediënten mixen om u de perfecte cocktail te serveren. Het bestelproces is ook volledig digitaal: elke tafel is uitgerust met een tablet zoals u kunt zien op de foto’s hieronder. U kunt er een klassieke cocktail mee bestellen of uw fantasie de vrije loop laten en uw eigen cocktail samenstellen volgens een specifiek recept.

Cool, niet?

Als u meer verbazingwekkende marketingconcepten wilt ontdekken, overweeg dan een kijkje op onze interactieve kaart van de meest innovatieve retailconcepten.

Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *