Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Marcolini creëerde een heel sympathieke verpakking

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Deze hadden we gemist… met dank aan Florence Frans (redactrice van de website Tendances de la RTBF) om ons erop te wijzen.
Het gaat om een zeer creatieve verpakking, gemaakt in samenwerking met Maison Kitsuné, waar 12 heerlijke macarons in passen. « Kitsuné » betekent « vos » in het Japans; het is tevens het woord dat werd gebruikt om het gelijknamige kledingmerk in 2002 te lanceren.

De verpakking is zeer kwaliteitsvol en zoals u ziet wordt er bij het openen van de doos een onverwacht effect met de vos gecreëerd. De kwaliteit van het voorwerp maakt het tot een collectors’ item…het is moeilijk om zo’n mooie doos weg te gooien, wat des te beter is voor Marcolini.  Zo blijft men lang in het geheugen van de klant, zelfs wanneer het product al is verbruikt. Het doet u wellicht denken aan de verpakking van de iPhone, waarover we het al eerder hadden.

Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *