Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Interactieve kaart van popup-stores

Bij onze zoektocht naar nieuwe opkomende marketingtendenzen in de kleinhandel bezoeken wij regelmatig grote Europese steden. De pop-up stores vormen daarbij een zoektocht op zichzelf omdat ze dikwijls de meest innovatieve tendenzen vertegenwoordigen (bijvoorbeeld de interactieve Kenzo-winkel die slechts een week openbleef).

Pop-up stores zijn echter moeilijk te vinden en er bestaat niet echt een lijst van. Hun tijdelijke aard zit daar wellicht voor iets tussen.

Vaktijdschrijften (zoals LSA in Frankrijk) geven nu en dan wat informatie erover, maar het blijft zeer onvolledig. Wij wild de kaart met concepthandels die twee weken geleden werd opgestart vervolledigen en hebben een interactieve Googlekaart online geplaatst. De kaart is gedeeld en vrij toegankelijk, dus iedereen kan pop up stores die hij of zij kent eraan toevoegen. Twijfel niet om uw ontdekkingen met onze gemeenschap te delen.

Om dat te doen, hoeft u enkel de volgende richtlijnen te volgen:

  • Geef het adres van de pop-up store in (een rode markering geeft de geografische locatie aan)
  • Rechts klikken op de markering en u kiezen voor “aan kaart toevoegen”
  • De naam van de winkel in de hoofding ingeven
  • Een kleine beschrijving van de winkel toevoegen en, indien mogelijk, de openingsuren en sluitingsdagen van de pop-up store

We hopen dat u dit initiatief zinvol vindt en u ons zal helpen om de kaart up to date te houden. Enkele seconden volstaan.

 Sleutelwoorden: popup store

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *