Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Innovatie is een remix

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Enkele maanden geleden vroegen we ons af wat de aard van Innovatie is (met een grote “I”). We legden toen uit dat innovatie niet alleen het voorrecht was van briljante uitvinders en dat verstorende of “doorbraak”-innovatie uiteindelijk eerder zeldzaam was.

Innovatie is vaak het resultaat van het opnieuw combineren van bestaande ideeën tot een dienst of product met een hogere toegevoegde waarde. Vaak zijn het technologische doorbraken die u in staat stellen waarde te creëren door bestaande ideeën, concepten, producten en diensten te “mixen”.

Dit proces is het onderwerp van een serie van 4 video’s van de getalenteerde Kirby Ferguson. Hoewel ze alle vier even boeiend zijn, is vooral de derde de moeite waard om 11 minuten aan te besteden alvorens het weekend begint. U zult er geen spijt van krijgen.

Everything is a Remix Part 3 from Kirby Ferguson on Vimeo.

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *