Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

In 13 weken een winkel opstarten vanaf nul

Op 4 november 2013 opent een van onze klanten een horecazaak (kwaliteitssnacks)  in Brussel. Ethnik is een project van Steve Gravy, dat wij gedurende 13 weken hebben begeleid en geadviseerd.

Het beginidee (een restaurant met zitplaatsen) werd helemaal herzien na alle vereisten van het project in rekening te hebben gebracht: de ervaring van de projectleider, zijn kwalificaties, het beschikbare budget en het vereiste werkkapitaal. We hebben vervolgens een reeks opties voorgesteld die werden geëvalueerd in termen van het zakelijk en financieel plan.

Niet alleen hielpen wij Steve met de ontwikkeling van zijn marketingconcept, de uitvoering van zijn marktonderzoek en de definiëring van aantrekkelijke differentiëringscriteria, we gingen nog veel verder dankzij onze geïntegreerde marketingdienstverlening en onze globale ontwikkelingsaanpak van de zaak. Wij vonden voor hem de ideale locatie binnen zijn budget, we stelden hem een B2B-partnerschap met een van onze andere klanten voor om synergieën te ontwikkelen en hem toe te laten zijn omzet te verhogen, we organiseerden een partnerschap met een graficus en we stelden hem zelfs een bedrijf voor om de renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Dat alles in recordtijd.

In totaal hadden we slechts 13 weken nodig om dit project af te sluiten en alles over te geven aan Steve om zijn financiering te vinden.

Dankzij maandelijkse en tweemaandelijkse coachingsessies van 4 uur, kon Steve aan zijn project werken en tegelijk voltijds bediende blijven; een win-win situatie vooral omdat de werkzekerheid is gewaarborgd, tegelijk met de beste kansen op slagen van zijn project. Het marktonderzoek is inderdaad een sleutelmoment in het slagen van uw ondernemingsproject.

Gesubsidieerde coaching

Zoals goed nieuws zelden alleen komt, kunnen we u melden dat onze dienstverlening inzake coaching kan worden gesubsidieerd door het Brussels Gewest en dus zeer toegankelijk is, ongeacht uw budget.Enkele duizenden euros volstaan ruimschoots om u te omringen met de beste marketingspecialisten.

Iedereen die zijn of haar eigen onderneming wil opstarten, vindt zo de perfecte oplossing om het evenwicht tussen werk en privéleven te bewaren, zonder daarbij de realisatie van het professioneel project te compromiteren.

Wij zijn op 4 november bij Steve voor de officiële opening van Ethnik en houden u op de hoogte van de verdere ontwikkeling van zijn zaak.

Wij wensen hem veel succes!

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *