Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Hoe kunnen kleine winkels optornen tegen de e-commerce-giganten

90% van de aankopen vindt nog altijd plaats in fysieke winkels, slechts 10% gebeurt online. Toch voorspelt men bijna dagelijks het einde van kleine bedrijven. Hoe kunnen we weerstaan aan giganten als Amazon, Bol.com, enz.? Daarop zoekt Pierre-Raffaele in zijn studio een antwoord bij een ondernemer die het zeker kan weten: Marc Filipson. Hij is zaakvoerder van Filigranes, wereldwijd de grootste boekhandel met één verdieping.

In deze 10de aflevering van “De zakenwereld met Pierre-Raffaele” hebben we het natuurlijk over business, maar ook en vooral over marketingstrategie. Marc Filipson geeft weer moed aan hen die bang zijn voor de e-commerce. Er zijn immers manieren om het marktaandeel te behouden, vooral door het opbouwen van klantenbinding.

Marc Filipson geeft ons zijn recepten uit en legt uit hoe hij zelfs meer doet dan alleen maar te weerstaan.

Pierre-Raffaele et son invité Marc Filipson lors du tournage du 10ème épisode.

Pierre-Raffaele met zijn gast Marc Filipson tijdens de opname van de 10e aflevering

Tags: , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *