Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Hoe een negatief moment omzetten in een ultrapositieve ervaring

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Vandaag willen we de week eindigen met een positieve en vrolijke noot. Het artikel van vandaag is geïnspireerd door KLM, de Nederlandse luchtvaartmaatschappij.

Er zijn talrijke zaken die frustrerend kunnen zijn als u met het vliegtuig reist, en meerdere dingen kunnen aan de oorzaak van uw ontevredenheid liggen. Iets verliezen op de luchthaven of iets in het vliegtuig vergeten (uw sleutels, smartphone, zoveel dingen uit ons dagelijks leven die onmisbaar zijn geworden) kan ertoe leiden dat iemand zich zeer negatief voelt. Een oplossing bieden voor iets wat sommigen in een klacht zouden opnemen is een fantastische hefboom om een sfeer van tevredenheid en trouwheid te creëren.

Dat – lovenswaardige – doel is precies wat KLM wilde bereiken in haar laatste reclameboodschap. In de korte video hieronder ziet u hoe KLM er echt wel in slaagt om een negatieve emotie op een uiterst stresserend moment om te vormen tot een ultrapositieve, originele, endifferentiërende klantervaring! Plezier met het kijken en een goed weekend!

Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *