Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Hoe blijft u op de hoogte van de laatste tendenzen in uw activiteitensector

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Ik wil een iets persoonlijker artikel dan doorgaans schrijven, namelijk over een mobiele applicatie die ik onlangs ontdekte. Die heeft mijn dagelijkse routine volledig omgegooid en houdt me op de hoogte van de laatste nieuwtjes over marketing in het algemeen, en marktonderzoek in het bijzonder.

Altijd van alles op de hoogte

Als iemand die met marketing zijn brood verdient, vind ik het moeilijk om altijd van alles op de hoogte te zijn. Het probleem is dat als een prospect of klant u iets zegt als ‘Hebt u al gehoord van…?” en u neen antwoordt, u riskeert gezichtsverlies te lijden (om maar niet te zeggen dat u wellicht als een amateur overkomt). Dat is dan jammer als er een prospect tegenover u staat, want u verliest zo een potentieel contract. Ik vond een kleine applicatie die u helpt dit soort toestanden te vermijden.

RSS op aantrekkelijke wijze samenvoegen

Het probleem dat ik met RSS-lezers ondervond, is dat informatie niet altijd aantrekkelijk wordt weergegeven en dat het soms moeilijk is om interessante RSS te vinden. De applicatie Feedly lost die problemen voor u op. Ten eerste wordt informatie weergegeven in de vorm van een afbeelding (een beetje het principe van Pinterest). Vervolgens stelt een goed ontworpen zoekrobot u voor om in 2 klikken naar de beste informatiebronnen te zoeken, op basis van uw taal en interesses.

Gebruik info waar u wilt

Het goede aan Feedly is dat het op verschillende supports beschikbaar is: iPad, iPhone, … en u tijdens de korte momenten van inactiviteit al vlug een blik kan werpen op het laatste nieuws in uw sector.

De applicatie is esthetisch zeer goed ontworpen, wat voor mij de belangrijkste reden was om ze te gebruiken.U hoeft slechts op de afbeelding te klikken, de eerste regels te lezen en desgewenst verder gaan om het hele artikel te lezen.

Uitstekende selectie van RSS

De zoekrobot van de toepassing is ook iets magisch. Ze klasseert de RSS in volgens onderwerp, aantal abonnementen en taal. Op zoek gaan naar nieuwe inhoud is op zich al een beetje magisch.

Besluit

Twijfel niet om deze kleine applicatie te downloaden. Ze is gratis en helemaal verslavend. U zult al vlug er helemaal in opgaan…

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *