Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Gratis conferentie over ‘open innovation’ in Brussel

Met genoegen kan ik u aankondigen dat volgende week een gratis conferentie over open innovation zal plaatsvinden in Brussel. Iedereen die is geïnteresseerd in de bedrijfswereld, marketing en innovatie is van harte welkom.

De presentatie vindt plaats op woensdag 11 februari in ICAB (Business & Technology Incubator) waar het kantoor van IntoTheMinds is gehuisvest (Witte Patersstraat 4, 1040 Brussel). Onze gastspreker is de wereldberoemde expert Wim Vanhaverbecke.

Het evenement wordt georganiseerd door de ESADE Business School (Barcelona) en start om stipt 19 uur. De deuren gaan open vanaf 18.30 uur.
Inschrijven is gratis en we kijken ernaar uit u te mogen begroeten om deel te nemen aan de – zonder twijfel – boeiende gesprekken voor, tijdens en na de voorstelling.

Mis deze gelegenheid zeker niet en schrijf u nu in via deze link.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *