Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

En als we het nieuwe jaar nu eens met LIEFDE begonnen?

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

In plaats een lang artikel te schrijven met daarin een samenvatting van wat 2014 ons bracht (wat we nog wel zullen doen, maar op een iets later tijdstip), willen we dit nieuwe blogjaar beginnen met een eenvoudig marketingidee dat, naar we hopen, u zal inspireren. Mijn collega Liliana maakte me in december attent op dit idee en ik bewaarde het voor de eerste blog van het jaar. Het gaat om een goedkoop, maar heel creatief idee van straatmarketing  uit Japan.

 

Het is vanuit dit zeer poëtische idee dat ik u in naam van het team van IntoTheMinds  een creatief, innovatief en inspirerend 2015 toewens. We hopen dat u ten minste een van deze drie ingrediënten zal terugvinden tijdens het lezen van onze blog.

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *