Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Een volger van Abercrombie & Fitch

Nu u een ontcijfering hebt gelezen van het concept achter het merk Abercrombie & Fitch, is het tijd om te beseffen dat dit concept niet uniek is voor A&F.

Niet ver van Abercrombie’s hoofdwinkel op 5e Avenue zult u Hollister tegenkomen, dat een nogal verontrustende gelijkenis vertoont. Het enige wat u hoeft te doen is een kijkje nemen in de entree van de winkel om een verkoopster en een verkoper te zien wiebelen in hun badkleding. Het is zo voor de hand liggend dat de gelijkenis met A&F direct duidelijk wordt.

Natuurlijk ziet u geen kleding vanaf de straat en de doelgroep is in wezen hetzelfde als bij A&F. Kortom, het concept van de winkel is een kloon van A&F.

Mijn mening:

Niets verrassend in de gelijkenis aangezien Hollister een merk van A&F. Nu kunnen we verbaasd zijn over het kopiëren en plakken.

Tags:

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *