Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Differentiatie: deze winkel zal niet onopgemerkt aan u voorbijgaan!

Minstens twee redenen maken dat differentiatie in de detailhandel van cruciaal belang is: ten eerste omdat je klanten moet aantrekken. Ten tweede, omdat je ze moet behouden en er trouwe klanten van moet maken.

Tijdens een marktonderzoek in Spanje deze maand zagen we in het centrum van Valencia deze interessante winkel (El Picaporte). Het winkelraam was omgevormd tot een gigantische stroom water die zich letterlijk op straat stort en zo de aandacht van de voorbijgangers trekt.

Een opmerkelijke en noodzakelijke innovatie, daar gaat u wellicht mee akkoord. Als u hetzelfde wil doen, vergeet dan echter niet bij de overheid na te vragen of dit wettelijk mag en of u formaliteiten moet vervullen alvorens aan de slag te kunnen gaan. Het is best mogelijk dat u een vergunning nodig heeft.

Tags:

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *