Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu in !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

De zomer is voorbij, we geraken weer op kruissnelheid

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu in !

Vanaf vandaag hernemen we onze normale frequentie om artikels te publiceren. U kunt ze vanaf nu weer lezen op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 6 uur ’s morgens. Zoals gewoonlijk behandelen we onderwerpen waarover we het graag willen hebben (en waarvan we hopen dat ook u ze graag leest): marketing in het algemeen, marktonderzoektechnieken en vooral klanttevredenheid. De loyauteit van klanten blijft eveneens een centraal thema van deze blog.

Op sectorniveau proberen we minder dan voorheen de detailhandel te bespreken (zie hieronder toelichting daarbij) en proberen we het meer te hebben over elektronische handel. We willen graag ook meer conceptuele artikels en meer persoonlijke reflexies publiceren.

Onze Nederlandstalige lezers hebben wellicht al gemerkt dat we een oplossing hebben gevonden voor de Nederlandse versie van de blog, waarvan de vertalingen twee maanden geleden opnieuw zijn begonnen. We vertalen momenteel alle artikels die in het verleden verschenen en publiceren ze dag per dag. Tegelijk worden ook alle nieuwe artikels vertaald. Totdat alles vertaald is, zult u op de Nederlandse versie van onze blog dus een mix krijgen van actueel nieuws en van iets oudere artikels. Gelukkig zijn de meeste artikels niet zo actualiteitsgebonden dat ze al na 24 uur verouderd zijn.

We zijn ook verheugd te melden dat de interactieve website van pop up-winkels een nieuwe wending heeft genomen. Wij zijn momenteel bezig met de laatste hand te leggen aan een website over de beste “pop up”-initiatieven ter wereld: u vindt er een nieuwe look evenals up-to-date interactieve kaarten. Wij hopen et dit initiatief u ter wille te zijn en een nieuw lezerspubliek te aan te boren. Wij brengen u op de hoogte zodra de website online is.

Rest me nog u te bedanken voor uw trouw aan deze blog. We hebben al meer dan 100 000 unieke bezoekers. Laat ons gerust weten als u een idee heeft voor een nieuw artikel. Dat kan door gewoon een mailtje te sturen naar info@intotheminds.com.

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *