Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

De laatste trends van de kleinhandel geanalyseerd en ter beschikking gesteld aan alle handelaars

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Winkeleigenaars, kleinhandelaars en in het algemeen iedereen die is geïnteresseerd in innovaties inzake marketing van de kleinhandel (detailhandel) zullen blij zijn te horen dat we een boek daarover voorbereiden. Het wordt gerealiseerd in samenwerking met het agentschap NeoAddict en heeft verschillende doelstellingen:

1) de laatste trends en innovaties van detailhandel over de hele wereld beschrijven en illustreren

2) analyseren en toelichten hoe u die innovaties in uw eigen winkel kunt toepassen

Het eerste echt praktische boek voor kleinhandelaars en winkeliers

Het boek is vooral bedoeld voor kleinhandelaars die praktische en pragmatische manieren zoeken om hun inkomsten te verhogen en hun klanten tevreden te stellen.Wij vinden inderdaad dat de huidige “trendsboeken” op de markt te duur en te weinig praktisch zijn voor de KMO’s. Om u een voorbeeld te geven, er zijn boeken die al kleuren en  sferen analyseren die binnen twee jaar in de mode zullen zijn. Die boeken kosten tussen 500 en 5000 € en bestaan uit een compilatie van foto’s en afbeeldingen met zeer weinig tekst. De lezer moet dus zijn eigen analyse en denkwerk doen en de informatie binnen zijn eigen werkdomein toepassen om tot tastbare resultaten te komen. Die boeken zijn dus vooral bedoeld voor de reclame-, mode- en ontwerpsector, waar creatieve mensen inspiratie zoeken om hun werk aan te vatten.

Onze bedoeling is iets heel anders aan te bieden. Niet alleen krijgt de lezer een overzicht van de nieuwste innovaties, maar ook de nodige tekstuele uitleg en zoveel mogelijk foto’s om concrete ideeën te geven. We bespreken de manieren waarop die innovaties in de winkels van onze lezer kunnen worden geïntegreerd, we analyseren de te voorziene budgetten en, waar mogelijk, het eventueel te verwachten rendement.

Wat is een correcte prijs? Help ons die te vinden!

Zoals zo dikwijls bij producten waarvoor geen ijkpunt bestaat bij de doelgroep is het moeilijk te weten hoeveel de klant bereid is te betalen voor zo’n boekje (van wellicht 96 bladzijden). De doelgroep heeft er  voorheen nooit aan gedacht om een boek over trends te kopen en heeft bijgevolg geen idee hoeveel eraan te besteden.

Als u zelf een kleine winkel heeft, zouden wij het appreciëren als u ons uw mening geeft. Hoeveel zou u betalen voor dit soort boek van een honderdtal pagina’s. Als dank krijgt u een korting op het boek zodra het is uitgegeven.

Tags: ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *