Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van IntoTheMinds agentschap
Advies in Data & IT

De Heineken biertap “The Sub” opgemerkt in … Madrid

Vorige week hadden we het over de opening van de Heineken pop-up store « Le Substore » in Paris en de lancering van een nieuw product: een biertap voor thuis. Hoewel dit nieuwe product volgens onze informatie enkel in deze winkel gekocht kon worden van 20 november tot 20 december, zagen we het toestel tot onze verrassing enkele dagen later….in Madrid.

Nog verrassender was het feit dat deze design biertaps in trendy winkels staan, tussen merkkleding en andere modeobjecten. Ver weg van bier en tapas dus. Ik weet overigens niet of de toestellen er te koop waren: misschien stonden ze er enkel als decoratie.

En u, laat u zich verleiden door dit toestel?

Tags: , , ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *