Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

De beste wijnbar ter wereld opent zich voor franchise

Verdien tot 50€ door deel te nemen aan een van onze betaalde marktonderzoeken.

Schrijf u nu uit !

Onze allereerste klant was Thomas Cabrol, indertijd oprichter van ProDegustation. We voerden voor hem een complex marktonderzoek uit, wat leidde tot een aanzienlijke verbetering van de winstgevendheid van ProDegustation. Na de verkoop van ProDegustation (Frans) in 2011 aan de holding Videlot (o. a. eigenaar van Chateau Petrus) begon Thomas zijn volgende ondernemersavontuur voor te bereiden. In 2013 werd dat de opening van een wijnbar in Toulouse. N5 Wine Bar (Frans) werd in 2016 tot beste wijnbar van Europa uitgeroepen en in 2017 tot beste wijnbar ter wereld.

Na vier succesvolle jaren en een reeks successen waarvan je maar kan dromen, is de N5 nu klaar voor een nieuwe ontwikkelingsfase. Eind september, na 3 dagen intensieve workshops met Thomas, waren we klaar om de lancering van de N5-franchise (Frans) aan te kondigen.

De N5 wijnbar in cijfers:

  • open van 18.00 uur tot middernacht (1.00 uur op zaterdag)
  • 49 m²
  • 9 medewerkers
  • Omzet > 20.000 € per m²
  • tot 1000 verkochte tapas per avond
  • meer dan 250 gasten per avond in het weekend

Franchise van de N5 wijnbar

Het succes van de N5-franchise zal gebaseerd zijn op de reputatie van de N5 in Toulouse: een  zeer onderscheidende positionering van topklasse, die breekt met de positionering van conventionele wijnbars, waar gerechten en wijnen van matige kwaliteit worden geserveerd. Bij N5 kunnen klanten geraffineerde, unieke tapas en de beste selectie van wijnen per glas ter wereld verwachten (ook beloond door Wine Spectator).

In 4 jaar tijd heeft Thomas Cabrol ongelooflijke tapasrecepten ontwikkeld, waarbij verse ingrediënten en unieke kookmethoden gecombineerd worden tegen een betaalbare prijs.

Voor de culinaire vaardigheden van niet-professionals werden er recepten ontwikkeld en speciaal aangepast, die zullen worden onderwezen aan franchisenemers.

De N5-franchisenemers zullen ook profiteren van een selectie wijnen uit het topsegment in lijn met de positionering en een nieuwe selectie per seizoen om zo de klantenbinding te garanderen.

Franchisemarkt N5 Wine Bar

Thomas Cabrol verwelkomt aanvragen uit heel Europa. Eerdere marktstudies hebben aangetoond dat het potentieel het grootst is in steden met meer dan 100.000 inwoners. Aanvragen uit Frankrijk (Lyon, Parijs, Marseille, Straatsburg,…), België (Brussel, Antwerpen), het Verenigd Koninkrijk (Londen), Italië, Spanje, Duitsland (München, Frankfurt) zijn welkom.

Om te solliciteren naar deze functie gaat u naar de “Franchise” -pagina van de N-5website (www.N5winebar.com).

Tags: , ,

Author: Pierre-Nicolas Schwab

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *