Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

De beste werknemer van Frankrijk doet er alles aan om de klant tevreden te houden [video]

In deze 19e (en laatste) aflevering van “De bedrijfswereld van Pierre-Raffaele” ontmoet onze sterpresentator Philippe Rhéau, de beste werknemer van Frankrijk (Meilleur Ouvrier de France).

Philippe Rhéau is een vakman met een passie voor producten, met respect voor smaak maar ook met een onvermoeibaar streven naar klanttevredenheid. In deze aflevering onthult Philippe, na zijn plankenkoorts te hebben overwonnen, zichzelf als een professional die er alles voor over heeft om een product zo goed mogelijk te maken. Hij vertelt ons ook over zijn parcours als ondernemer en de overgang die hij heeft gemaakt van werknemer naar werkgever.

Na werk komt plezier. De video eindigde met een proeverij… maar die hebben we niet opgenomen.

Als u meer wilt weten over Philippe Rhéau, nodigen we u uit om te luisteren naar de podcast die we met hem maakten. Hij vertelt u meer over zijn carrière, hoe hij naar zijn klanten luistert en onthult zijn kleine geheimen om een goede klantenbinding te garanderen.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Deel dit bericht op

Een commentaar indienen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *