Verdien geld door onze enquêtes te beantwoorden

Schrijf u nu uit !
De blog van het marketing agentschap IntoTheMinds
Marktonderzoek en ondernemers coaching

Creatieve visitekaartjes : we zijn er bijna!

Vorig jaar wilde ik graag nieuwe visitekaartjes hebben. Al vanaf de eerste gedachte wilde ik me daarbij onderscheiden en creatieve visitekaartjes maken die de mensen zich kunnen herinneren (een beetje zoals deze).

Na op het internet en vooral op Pinterest te hebben gezocht, ontwierp ik enkele modellen waarin  al mijn ideeën samenkwamen (3 in totaal).

 

WOW-effect! 3 eigenschappen van creatieve visitekaartjes

Dit zijn de 3 eigenschappen waarvan ik, na wat overpeinzingen, vond dat ze essentieel zijn voor het welslagen van mijn project:

  1. Afstappen van de stereotypes en van het stukje rechthoekig karton dat iedereen gebruikt
  2. Zorgen voor beweging en animatie, en interactie stimuleren met de persoon die het kaartje ontvangt
  3. Een duidelijke band met het bedrijf tonen en duidelijk de activiteit van het bedrijf weergeven (zo mogelijk met de naam erbij)

Ik koos uiteindelijk voor een concept dat volgens mij deze 3 eigenschappen zo goed mogelijk combineert, en gaf het ontwerp aan een professionele grafisch ontwerper. Ik wilde het project eerst zelf uitvoeren, maar merkte al vlug dat ik niet over de technische vaardigheden beschik om de juiste materialen te kiezen, de aspecten van mogelijk is te beheren, …en bovendien had ik niet de tijd.

We kozen voor de ploeg van  Gregory Meurice van het bureau Erggo om dit project te realiseren. Alvorens naar de productiefase te gaan, kon ik niet weerstaan aan het genoegen om enkele vluchtige details van ons nieuw visitekaartje te tonen…

Lees zeker onze volgende artikels op deze blog. Eén ervan zal gaan over het eindresultaat dat, naar ik hoop, er zo indrukwekkend zal uitzien als ik in gedachten heb.

Tags: ,

Pierre-Nicolas is de directeur van de marketing agentschap IntoTheMinds. Hij heeft speciaal interesse voor e-commerce, retail, HoReCa en supply-chain projecten. Hij is ook een onderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel en werkt ook als coach voor meerde publieke organisaties. Hij verwelkomt Linkedin uitnodigingen : gelieve gewoon een paar woorden toe te voegen en uit te leggen waarom U wilt connecteren.

Share This Post On

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *